Geschiedenis

Jacco Merkens | Redlove Perceel 2014

Geschiedenis

De kweek van de appel vindt zijn oorsprong in Zwitserland. De eerste appel is in Thurgau geteeld. Ons fruitbedrijf is licentiehouder voor Nederland.

Dat betekent dat we een geselecteerde partner zijn om deze unieke appel te gaan telen. Door diverse telers zijn percelen RedLove bomen aangelegd. De appel is gekweekt op conventionele wijze: puur natuur, geen manipulatie. Het kweekproces is gebaseerd op appels, die van nature rood vruchtvlees hebben.

 

Probeer Redlove en u bent verkocht!

Ons Team

Een gezamenlijk doel staat de medewerkers voor ogen. Een goede samenwerking vereist een juiste afstemming van deskundigheid. Daarop wordt nauw toegezien en de inzet op geselecteerd. Een team dat op de teelt en oogst toegerust is zodat de maximale rijpheid en daardoor de optimale voedingswaarde wordt bereikt. Het team realiseert zich dat haar doen en laten verstrekkende gevolgen heeft voor de uiteindelijke consument. Deze verantwoordelijkheid is haar ambitie.

Dé Redlove Appel

De Red Love appel is een levendige en knapperige appel, boordevol smaak. Een passionele bron van vitaliteit, vuurrood van schil tot vruchtvlees. De weg naar deze unieke appel heeft bijna 20 jaar geduurd: bij elke hap proef je de perfecte kruising tussen zuur en zoet. De appel bevat 10 tot 25 keer meer antioxidanten (een stof die je extra kracht geeft) dan een gewone appel. Met de Redlove® waait er een frisse wind door jouw keuken. Klaar om te goochelen met rode tinten? Jouw coole cocktails, verrassende gerechten en speelse desserts zijn een streling voor het oog én de smaakpapillen. Laat je overspoelen door een golf van liefde.