Over Ons

Jacco Merkens | Eigenaar Redlove Nederland

Redlove mijn Passie .....

Jacco Merkens is een Werkhovense fruitteler. De tientallen jaren geleden opgerichte onderneming is een echt familiebedrijf. Toen nog enkel met koeien, schapen en varkens. Later kwamen er fruitbomen bij en inmiddels is het een groot gemengd bedrijf. “Mijn broer doet de varkens. Daar heb ik niets mee. Ik ben gek op fruit. Appels en peren”.
Met nu de sensatie:  de Redlove appel.

De Redlove vind ik een super mooi product, omdat deze erg gezond is en een zeer sprekende uitstraling heeft. Daarbij is de Redlove ook een enorme uitdaging binnen de (Nederlandse) fruitteelt. Ik wil de Redlove graag met iedereen delen. De enorme uitstraling en het grote aantal antioxidanten zal ook u aanspreken.

Mijn doel is: bevordering van de gezondheid op een leuke en aantrekkelijke manier. De bijzondere rode fruitkleur is in de natuur al in beperkte mate aanwezig, vooral in wilde appelsoorten. Toch was de weg naar deze unieke appel lang, bijna 20 jaar. Duizenden voorgekweekte appels zijn geproefd en weer verworpen. Pas nadat het echt dé smaak had die we in gedachten hadden konden we zeggen: “Wij zijn er, de nieuwe geheel andere appel is een feit!” De Redlove, in principe een compleet nieuw soort appel gaat de wereld rond. De Redlove appels zijn anders. Ze bevatten een vitaliserend stofje en een, van suiker en zuren gekenmerkt, karaktervol aroma. Een schat aan veelzijdigheid in diverse gerechten. De Redlove laat al het andere fruit achter zich.

Probeer Redlove en u bent verkocht!

Dé Redlove Appel

De Red Love appel is een levendige en knapperige appel, boordevol smaak. Een passionele bron van vitaliteit, vuurrood van schil tot vruchtvlees. De weg naar deze unieke appel heeft bijna 20 jaar geduurd: bij elke hap proef je de perfecte kruising tussen zuur en zoet. De appel bevat 10 tot 25 keer meer antioxidanten (een stof die je extra kracht geeft) dan een gewone appel. Met de Redlove® waait er een frisse wind door jouw keuken. Klaar om te goochelen met rode tinten? Jouw coole cocktails, verrassende gerechten en speelse desserts zijn een streling voor het oog én de smaakpapillen. Laat je overspoelen door een golf van liefde.

Geschiedenis

De kweek van de appel vindt zijn oorsprong in Zwitserland. De eerste appel is in Thurgau geteeld. Ons fruitbedrijf is licentiehouder voor Nederland. Dat betekent dat we een geselecteerde partner zijn om deze unieke appel te gaan telen. Door diverse telers zijn percelen Redlove bomen aangelegd. De appel is gekweekt op conventionele wijze: puur natuur, geen manipulatie. Het kweekproces is gebaseerd op appels, die van nature rood vruchtvlees hebben.

Ons Team

Een gezamenlijk doel staat de medewerkers voor ogen. Een goede samenwerking vereist een juiste afstemming van deskundigheid. Daarop wordt nauw toegezien en de inzet op geselecteerd. Een team dat op de teelt en oogst toegerust is zodat de maximale rijpheid en daardoor de optimale voedingswaarde wordt bereikt. Het team realiseert zich dat haar doen en laten verstrekkende gevolgen heeft voor de uiteindelijke consument. Deze verantwoordelijkheid is haar ambitie.